Hållbar matglädje direkt till din dörr!

Världsnaturfonden WWF

Ecoviva har varit samarbetspartner till WWF under flera år inför WWF Erath Hour. Ecoviva har skapat härliga och vegetariska Earth Hour menyer till WWF, även vegetariska Earth Hour matkassar och varit med i Recept för klimatet med kända kockar. Vi delar värdegrund. I år har vi samarbetat kring Cook for Nature tillsammans med kockarna Frida Ronge, Paul Svensson, Gustav "Jävligt Gott" Johansson, Reneé Voltaire, Sebastian Boudet med flera. Cook for Nature var ett event som stöds av WWF för att uppmärksamma att vår enda planet är i kris. Pengarna gick till WWFs naturvårdsprojekt där de gör mest nytta, både globalt och i Sverige. Ecoviva bidrog med trettio hållbara och veganska julkassar inför julen, och även pris med hållbar matkasse till tävlande 2022.

Organic Sweden

Organic Sweden bildades 2015 av ett stort antal företag och organisationer som alla efterfrågade en plattform för aktörerna på den ekologiska marknaden. I dagsläget har de cirka 100 medlemmar som samverkar för att öka försäljningen och exporten av ekologisk mat och dryck. Bland deras medlemmar ingår också andra organisationer som verkar för att sprida kunskap om ekologiska livsmedel och ekologiskt jordbruk så som Ekologiska Lantbrukarna, KRAV, EkoMatCentrum och Naturskyddsföreningen. Organic Sweden bevakar utvecklingen på ekomarknaden, förmedlar nyheter och skriver debattartiklar. Organic Sweden genomför den årligen återkommande kampanjen EKO-september där Ecoviva deltagit varje år, och även haft samarbete med KRAV under kampanjen.

Benify

Ecoviva är favoritleverantör av matkassar till Benify, Sveriges största förmånsportal för anställda vid anslutna företag. Ecoviva har varit exklusivt på flera arbetsplatser då arbetsgivare vill erbjuda god, hälsosam och hållbara matkassar till sina anställda. Nordea, H&M, Volvo, Tele2 och IKEA är några av de företag som aktivt bjudit in Ecoviva till personaldagar med hälsa och hållbarhet som tema. Knorr i SKåne valde att köpa Ecovivas matkassar till alla anställda under corona som uppskattning och en trevlig hemma-kock-tävling. Arbetsgivare väljer Benifys medarbetarportal för att deras anställda ska känna till och uppskatta hela värdet av allt som ingår i anställningen - inte bara lönen. Och för att bli en attraktivare och mer omtänksam arbetsgivare som kan locka till sig och behålla personal. Kontakta gärna Ecoviva direkt om ni vill erbjuda god, hållbar och hälsosam kvalitetsmatkassar till era anställda.

Svenska Celiakiförbundet

Ecoviva är stolta över samarbete med Svenska Celiakiförbundet och erbjuder våra inspirerande, hållbara och glutenfria matkassar till Celiakiförbundets medlemmar. Celiakiförbundet är en ideell intresseorganisation som företräder personer som har celiaki och-/eller laktosintolerans.

  • Celiakiförbundet är partipolitiskt och religiöst obundet och agerar oberoende gentemot myndigheter och livsmedelsföretag.
  • Celiakiförbundet består av omkring 18 000 medlemmar i celiakiföreningar över hela landet.
  • Celiakiförbundet finansieras huvudsakligen av medlemsavgifter och statsbidrag.
  • Förbundet startades 1975 av föräldrar till barn som fått diagnosen celiaki.
  • Visionen är att alla medlemmar skall ha samma levnadsvillkor som andra! Inga inskränkningar i liv och valmöjligheter. Läs mer