Hållbar matglädje direkt till din dörr!

FAQ

Vi levererar på söndagar/måndagar och du får sms innan leverans från Smart Delivery med din estimerade leveranstid samt påminnelse-sms på leveransdagen.

Du behöver inte vara hemma vid leverans men det är viktigt att föraren kommer in i porten för att ställa leveransen utanför din dörr, om du inte bor i hus. Se alltid till att ha uppdaterad portkod om sådan finns och möjlighet att svara i telefon vid leverans. När leveransen är utförd övergår ansvaret till dig som kund.

Ja, du kan enkelt pausa valfri vecka, detta görs senast kl 08:00 10 dagar innan leverans på mina sidor. Vi kan även adressändra om du vill få leveransen till exempelvis ditt landställe, förutsatt att det ligger inom vårt leveransområde.

Vi levererar i kylbil direkt från leverantör till din dörr, i obruten kylkedja. Vi samåker och rutt-optimerar alla leveranser för minsta möjliga miljöpåverkan.

Alla våra matkassar är för 4 portioner och 4 middagar, förutom Flexitarian-kassen som är för 4 portioner och 3 middagar. Många av våra kunder i mindre hushåll gör matlådor eller fryser in någon råvara för att ta fram senare.

Nej. Tjänsten är flexibel och du kan boka/avboka enskilda leveranser eller hela prenumerationen precis som det passar dig. Senast fredag kl. 08:00 och 10 dagar innan leverans behöver vi alla ändringar för att kunna garantera dem.

Du blir kund genom att registrera dig som kund och därefter följa instruktionerna. Du godkänner villkoren och intygar att de uppgifter som du lämnat är korrekta. För att bli kund måste du vara folkbokförd i Sverige, vara myndig, inte vara försatt i konkurs och inte ha betalningsanmärkning.

Du registrerar ditt betalkort i samband med beställning. Vi använder Nexi som är skyddade med 3D Secure. Du betalar din första matkasse direkt. Nästkommande matkassar debiteras ca 10 dagar före leverans.
Accepterade kort: Visa eller MasterCard.

Vi på Ecoviva hjälper gärna till. Växeln har öppet vardagar 9-12 på 08-41021002 eller maila oss dygnet runt så svarar vi så snart vi kan kontorstid. Kundtjänst.