Hållbar matglädje direkt till din dörr!

1 495kr

NYHET: Smak av Gotland Grillådan. Upptäck våra noggrant utvalda kött i Smak Av Gotland Grillådan, som bjuder på det bästa från gotländska gårdar. Med detaljer som picanha, flapsteak och andra smakrika favoriter får du en upplevelse utöver det vanliga till sommarens grillkvällar.

Beställ när du vill eller prenumerera för regelbundna leveranser och under sommaren med leverans till landet.

Totalvikt på köttet: ca 4,4 kg. (Motsvarar ca 29 portioner räknat på150g per portion)

I Grillådan får du:

  • Flapsteak - ca 650g
  • Picanha* - 1kg
  • Entrecote 450g - 2 skivor
  • Ryggbiff med kappa - 450g  - 2 skivor
  • Lammracks - 600g
  • Ramslök & Timjan korv - 300g
  • Gutewurst - 300g
  • Lammkorv - 180g
  • Högrevsfärs - 500g
  • I din Grillåda får du recept och tips för att lyckas med ditt kött

Köttet levereras färskt och går utmärkt att frysa in. Vikten på enskilda styckningsdetaljer kan av naturliga skäl variera något.

Grillådan levereras till din dörr i kylbil och kommer att levereras under hela sommaren inför udda veckor, även till annan adress som till en stuga på landet. Möjlig leveransdag kan variera beroende på var du bor. Ibland får vi in fina köttdetaljer med kort varsel. Vi förbehåller oss då rätten att ersätta en detalj av minst samma värde som den ursprungliga.

Allt kött i Smak av Gotlands Grillåda är garanterat gotländskt. Inget annat matföretag i Sverige erbjuder en gotländsk grillåda med samma fina urval som vi.

Gotlands kalkrika marker är bördiga och örtrika. Ängarna är vidsträckta och solen skiner flest timmar i hela landet. På slåtterängarna frodas ängsnycklar, brudsporre och majviva.

Gotland har särskilt goda förutsättningar att föda upp och producera kött. På en mycket stor del av öns åkerareal odlas olika gräs- och örtarter för att producera grovfoder till nötkreatur och lamm. Djuren har stor tillgång till naturbetesmark och ängsmark. Faktum är att det mesta av det djuren äter kommer från gräs och spannmål från ön.

Djurens trampande, betande och gödslande är avgörande för att naturen ska kunna fungera och artrikedomen frodas på Gotland. Betande djur bidrar till en rik biologisk mångfald. Vi tror också att det ger en Smak av Gotland.

I din Grillåda får du recept och tips för att lyckas med ditt kött. Som till exempel, hur tillagas brasilianaras favorit Pichana? Utöver köttskolan får du även recept på smakrika tillbehör.

Unna dig en smakupplevelse från Gotland med Grillådan!